O Nama

Nernex D.O.O. Novi Pazar bavi se prevozom putnika u domaćem i međunarodnom saobraćaju već dve decenije . Jedna smo među vodećim firmama po brzini,kvalitetu i efikasnosti za redovni autobuski prevoz putnika za Istanbul.

Nernex, je već dugi niz godina siguran i pouzdan organizator putovanja u zemlji i inostranstvu.

Prioriteti u našem poslovanju su kvalitet koji se ogleda kroz sigurnost ,brzinu, udobnost , tačnost i ljubaznost.

Raspolažemo sa novim , moderno opremljenim autobusima u skladu sa evropskim propisanim standardima i propisima. Cilj nam je da pružimo bezbedan,ugodan i brz prevoz putnika.

Naš tim je sastavljen od iskusnih , odgovornih i mladih osoba sa dugogodišnjim iskustvom što nas čini prepoznatljivim po kvalitetu na prostorima Srbije i šire.

Naš cilj je da sačuvamo već stečeno poverenje velikog broja putnika i steknemo poverenje novih zadovoljnih korisnika naših usluga.

Radimo na unapređenju kvaliteta poslovanja , udovoljavamo zahtevima naših korisnika i zahtevima tržišta.

Težimo inovacijama u poslu jer želimo da Vaše putovanja sa Nernex agencijom bude pravo zadovoljstvo.

Multimedijalni sistem

Kako bi vam putovanje prošlo što brže i zanimljivije, NERNEX agencija nudi veliki izbor filmova i serija koje možete gledati na ekranu koji se nalazi na sedištu ispred vas, pored filmova i serija možete igrati igrice, puniti vaše telefone, koristiti internet.

Zašto NERNEX?

Nernex je godinama izgrađivao profesionalan odnos prema putnicima, Naši putnici mogu da se oslone na naše termine, uslove, vozila i zato su izabrali Nas.

Nudimo

Konfornu i udobnu vožnju, najpovoljnije cene, osveženje tokom putovanja, pomoć prilikom kupovine.